05.04

OPNAMEAPPARATUUR

ALS DE DISCRETIE IN GEDRANG KOMT

Kan dat? Ja, dat kan!

Het risico dat ook uw gesprekken, gepleegde telefoontjes of activiteiten worden afgeluisterd of grafisch opgenomen is zeer reëel. 

Het is niet enkel de staatsveiligheid die afluistert, maar ook buitenlandse inlichtingendiensten, een concurrent, een buurman of uw partner.

 

De redenen tot afluisteren en opnemen van beelden kunnen zeer verschillend zijn. 

In het bedrijfsleven is het vaak een mengeling van legale en illegale afluisterpraktijken. Het aftappen en maken van beelden van bedrijfsinformatie kan vele redenen hebben. De toenemende concurrentie op de internationale markt rond technologische verwezenlijkingen, positie op de verkoopmarkt en het ontvreemden van bedrijfsinformatie van buitenlandse ondernemingen is een niet te onderschatten risico.

 

Vaak gaat bedrijfsspionage gepaard met afluisteren en verborgen camera's. Naast bedrijfsspionage, komende van buitenlandse ondernemingen,vis eveneens de problematiek aangaande concurrentiespionage een aspect dat het afluisteren in de hand werkt. Om de gewenste marktpositie te kunnen bereiken, deinst menig bedrijf er niet voor terug om illegale maatregelen, zoals afluisteren in te zetten, om in het kader van bestaande verhoudingen een informatievoorsprong te bemachtigen en om het informatie niveau van het concurrerende bedrijf te kennen.

Wat kan CompuX voor u betekenen?

U kan CompuX inschakelen voor het opsporen van dergelijke apparatuur, alsook het vinden van eventuele keyloggers op computers, smartphone of enig elk ander toestel. Veiligheidslekken binnen uw netwerkt worden gescreend en waar nodig aangepast.

 

CompuX zal een strategisch plan en een profiel uitwerken op basis van uw geleverde informatie. Door een aangepaste strategie en de modernste technieken, blijft alles betaalbaar, zonder dat u rekening moet houden met overbodige kosten. 

Zodra CompuX is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen feedback van deze bevindingen. Informatie-uitwisseling kan zowel mondeling, WhatsApp of schriftelijk in een gedetailleerd verslag.

 

Eindrapport

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.