05.15

PESTGEDRAG

#METOO

De werkgever kan mede verantwoordelijk gesteld worden!

Conflicten, pesterijen, discriminatie, ongewenste intimiteiten en agressie zijn vormen van grensoverschrijdend en niet toelaatbaar gedrag op het werk. Ze bedreigen het welzijn van medewerkers, hun geestelijke en fysieke gezondheid, de kwaliteit van hun werk en de efficiëntie van de organisatie. Ongewenst gedrag op het werk bestrijden is essentieel om het psychosociaal welzijn en de lichamelijke integriteit van alle medewerkers te beschermen.

Een slachtoffer moet zijn situatie openbaar durven te maken zonder vrees voor represailles in zijn beroepsloopbaan. Daarom is een werknemer beschermd tegen ontslag van zodra hij een gemotiveerde klacht neerlegt.

Het is daarom van groot belang dat de dader(s) hiervan worden aangepakt. Meestal gaan de pesterijen zeer geraffineerd te werk dat dit niet onmiddellijk opvalt en in latere fase alles begint te escaleren naar zwaardere feiten.

Wat kan CompuX voor u betekenen?

 

CompuX kan op verschillende manieren infiltreren op de werkvloer, dit van verborgen, infiltratie op de werkvloer tot afnemen van verhoren. 

Binnen recherchekantoor is de juiste know-how en de modernste technieken beschikbaar om dergelijke zaken aan te pakken en correct af te sluiten.

 

Eindrapport

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.

bron:https://www.belgium.be