05.12

PRE-EMPLOYMENT SCREENING

IEDEREEN DE BESTE

Waarom uw sollicitanten screenen?

Een pre-employment screening is een uitgebreid achtergrondonderzoek naar mensen die een sollicitatie doorlopen bij uw bedrijf. Wanneer er iets uit het verleden opduikt waaruit blijkt dat een persoon de functie waarschijnlijk niet op de juiste manier kan invullen, dan zal hij of zij hier op worden afgerekend. Het is voor als bedrijf een zekerheid dat u de juiste mensen aanneemt. Op die manier kunnen eventuele toekomstige teleurstellingen immers voorkomen en vermeden worden.

 

Bij een pre-employment screening, wordt er gekeken naar iemands verleden. Hierbij zal vooral het curriculum vitae zeer uitvoerig nagegaan worden. In bijna de helft van alle CV’s staan namelijk onwaarheden vermeld. Kandidaten doen zichzelf in de praktijk beter voor, om zo meer kans te maken op een baan. Dit zijn meestal kleine onschuldige leugentjes . De referenties worden dan ook nagegaan en er wordt tevens gecontroleerd of de vermelde diploma’s, opleidingen en certificaten kloppen. 

Vooral bij functies binnen het managementteam is een pre-employmentscreening aangewezen, alsook de vertegenwoordigers van uw bedrijf, want deze medewerkers zijn meestal het eerste contact van uw bedrijf.

Wat kan CompuX voor u betekenen?

 

CompuX zal een strategisch plan en een profiel uitwerken op basis van uw geleverde informatie. Door een aangepaste strategie en de modernste technieken, blijft alles betaalbaar, zonder dat u rekening moet houden met overbodige kosten. 

Zodra CompuX is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen feedback van deze bevindingen. Informatie-uitwisseling kan zowel mondeling, WhatsApp of schriftelijk in een gedetailleerd verslag.

 

Eindrapport

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.