05.14

RECUPERATIE VOERTUIGEN

DE WAGEN KOMT NIET MEER TERUG

Een voertuig die niet terugkomt, is geen vergissing!

Leasingmaatschappijen en bedrijven die een wagenpark ter beschikking hebben voor hun medewerkers, worden steeds meer geconfronteerd met voertuigen die "gestolen" worden of na ontslag niet meer terugkeren naar de maatschappij of het bedrijf.

Bij diefstal wordt het gps-signaal van de track and trace geblokkeerd of uitgeschakeld, waardoor het voertuig zo goed als onmogelijk terug te vinden is als bedrijf. In de meeste gevallen is er een copy gemaakt van de sleutels of zelfs gewoon elektronisch gestart met behulp van elektronische apparatuur die vrij op het internet te verkrijgen is.

Een ontslagen werknemer durft wel eens het bedrijfsvoertuig niet in te leveren, laat deze verdwijnen of maakt er gretig gebruik van, terwijl dit totaal niet meer toegelaten is.

 

De werkwijze van de daders kan veelal verschillen en is sterk onderhevig aan de verbeterde technische beveiliging om verduistering en diefstal van voertuigen tegen te gaan. Weliswaar zijn er nog steeds een groot aantal voertuigen die niet ingeleverd worden.

Wat kan CompuX voor u betekenen?

 

CompuX traceert en recupereert de wagens die "verloren" zijn. Mede dankzij de juiste know-how van de laatste technieken en strategische planning, is de slaagkans aanzienlijker groter om het voertuig te lokaliseren en de nodige stappen te ondernemen om dit te recupereren.

 

Eindrapport

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.