04.20

OPSPOREN (VERMISTE) DIEREN

ALLES VOOR UW TROUWE VRIEND

Dier vermist, wat nu?

Voor sommige mensen is een dier hun beste vriend of hangt er een herinnering vast van een overleden echtgenoot, kind of vriend. 

Ook voor mensen met Alzheimer, dementie of andere ziekten kan hun dier een belangrijke rol spelen in hun levenskwaliteit en vreugde.

Weliswaar gaat het niet altijd om verloren gelopen dieren, maar kunnen zij ook gestolen zijn, denk maar aan paarden, tropische dieren, etc...

Enkele voorbeelden van (vermiste) dieren voor een zoekactie:

  • kleine huisdieren zoals: honden, katten, konijnen, hamsters, etc

  • tropische dieren zoals: slangen, leguanen, schildpadden, etc

  • grote dieren zoals: herten, paarden, pony's, etc

Wat CompuX voor u kan betekenen?

Met zeer weinig aanknopingspunten is het voor CompuX al mogelijk om uw verhaal tot een goed einde te brengen. Een dier heeft elk op zich een levenspatroon en een vast instinct. CompuX beschikt over de juiste know-how, een uitgebreid netwerk (wereldwijd) en de modernste middelen om een verder aanknopingspunt te vinden.

CompuX maakt een strategisch plan en werkt een profiel uit op basis van uw geleverde informatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de financiële mogelijkheden die hier aan verbonden zijn. Door een aangepaste strategie en de modernste technieken, blijft alles betaalbaar, zonder dat u rekening moet houden met overbodige kosten en reizen.

Zodra CompuX is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen feedback van deze bevindingen. Informatie-uitwisseling kan zowel mondeling, WhatsApp of schriftelijk in een gedetailleerd verslag.

 

Eindrapport 

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.