04.19

OPSPOREN (VERMISTE) PERSONEN

WIE, WAT, WAAR, WANNEER?

De redenen om iemand te zoeken?

Iedereen komt wel eens in zijn/haar leven in de situatie dat hij/zij iemand zoekt. Dit kan veel verschillende redenen hebben. 

Enkele voorbeelden van (vermiste) personen voor een zoekactie:

  • u zoekt een familielid, nationaal of internationaal

  • u zoekt een oude vriend, nationaal of internationaal

  • u zoekt erfgenamen naar aanleiding van een testament

  • u zoekt een getuige binnen een zaak die u aanbelangt

  • u zoekt een fraudeur of oplichter

  • andere?

Wat CompuX voor u kan betekenen?

Met zeer weinig aanknopingspunten is het voor CompuX al mogelijk om uw verhaal tot een goed einde te brengen. Heeft u bijvoorbeeld maar een oude foto, een adres van langvervlogen tijd of een deel van de naam? CompuX beschikt over de juiste know-how, een uitgebreid netwerk (wereldwijd) en de modernste middelen om een verder aanknopingspunt te vinden.

CompuX maakt een strategisch plan en werkt een profiel uit op basis van uw geleverde informatie. Hierbij wordt rekening gehouden met de financiële mogelijkheden die hier aan verbonden zijn. Door een aangepaste strategie en de modernste technieken, blijft alles betaalbaar, zonder dat u rekening moet houden met overbodige kosten en reizen.

Zodra CompuX is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen feedback van deze bevindingen. Informatie-uitwisseling kan zowel mondeling, WhatsApp of schriftelijk in een gedetailleerd verslag.

 

Eindrapport 

 

Na beëindiging van het volledige onderzoek van CompuX ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van alle overtuigingsstukken en bewijsmateriaal. 

 

Wenst u meer informatie over de werkwijze van CompuX of u wenst ons in te huren voor een privé-detectiveopdracht, dan kan u ons steeds telefonisch of ons via het contactformulier contacteren.